Menu
Your Cart

Ochrana osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov

Je pre nás dôležité chrániť a rešpektovať Vaše súkromie. V nasledujúcom článku sa preto dozviete všetky potrebné informácie o tom, ako spracúvame a chránime Vaše osobné údaje. Pri spracúvaní údajov dodržiavame všetky predpisy, ktoré sa týkajú ochrany Vašich údajov. Navštívením našich stránok a nákupom v našom obchode súhlasíte a akceptujete postupy ochrany, ktoré uvádzame nižšie.
Aktualizované: 18.09.2019 (nové nariadenie GDPR)

Prevádzkovateľ e-shopu www.kaavichka.sk ako správca Osobných údajov týmto informuje o spôsobe a rozsahu spracovania Osobných údajov, vrátane rozsahu práv spotrebiteľa súvisiacich so spracovaním jeho Osobných údajov. Prevádzkovateľ pri spracovaní osobných údajov postupuje v súlade s nasledujúcimi právnymi predpismi:
Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov; Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (ďalej len „Nariadenie“);

Čo sú osobné údaje, aké údaje zbierame a ako s nimi pracujeme?

Údaje potrebné pre nákup v internetovom obchode:
Ak zakúpite produkt alebo službu v našom internetovom obchode kaavichka.sk, požiadame Vás, aby ste uviedli nasledovné osobné údaje:
Vaše meno a priezvisko a / alebo názov spoločnosti
e-mailová adresa
adresa na doručenie
telefónne číslo
predmet objednávky

Pri nákupe spracúvame aj nasledovné údaje:
história nákupov na kaavichka.sk
údaje o platbe (iba ak uskutočníte nákup)

Tieto osobné údaje zhromažďujeme, aby sme mohli spracovať Vašu objednávku a účinne vykonať Váš nákup. Vaše informácie o platobných kartách nevidíme ani neukladáme. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky používame na jej vybavenie, prípadne jej pripomenutie, ak ste objednávanie neukončili záväzným objednaním. Tieto údaje sú potrebné aj pre náš účtovný a fakturačný systém. Tiež Vaše údaje používame pri reklamačnom procese alebo vrátení/výmene tovaru.

Údaje potrebné na vytvorenie Vášho konta na stránke kaavichka.sk (registrácia + vernostný program so zľavami):
V prípade, že sa rozhodnete zaregistrovať a využívať vernostný program, alebo mať prehľad o svojich objednávkach, zbierame všetky údaje, ktoré sú potrebné. Pri registrácii a vytvorení konta poskytujete nasledovné údaje:

meno a priezvisko
e-mailová adresa
heslo

Údaje potrebné na zasielanie noviniek, zliav a informácií o službách prostredníctvom newsletteru:
V prípade, že sa rozhodnete odoberať náš newsletter a zaškrtnete/vyplníte políčko na odoberanie newslettra, súhlasíte, že budete dostávať emailové marketingové správy o zľavách a novinkách. V prípade prihlásenia do newslettra spracúvame a získavame tieto Vaše osobné údaje:
meno a priezvisko
e-mailová adresa
Osobné informácie nezdieľame s tretími stranami na marketingové účely tretích strán. Zasielanie týchto emailov si môžete upraviť a v prípade, že nesúhlasíte s ich ďalším
zasielaním, kliknite „odhlásiť sa z odberu noviniek“ priamo v poslednom zaslanom reklamnom newsletteri.

Údaje pri komunikácii so zákazníkmi (zákaznícky servis):
Ak sa na nás obrátite prostredníctvom emailu alebo telefonicky ohľadom pomoci alebo informácií o službách a produktoch, môžeme získať tieto osobné údaje:
vaše meno
poštovú adresu 
telefónne číslo
e-mailovú adresu
informácie o produktoch na kaavichka.sk, ktoré vlastníte (napríklad číslo produktu a dátum zakúpenia).
Môžeme tiež vytvoriť denníky komunikácie (len emailovej), ktoré zachytávajú informácie týkajúce sa poskytnutia podpory alebo služieb a umožnia nám prehľad o komunikácii s Vami. Môžeme použiť osobné informácie na to, aby sme s Vami komunikovali o Vašom účte, o Vašich transakciách, dôležitých informáciách o produkte.
Údaje potrebné na interné marketingové účely:

Spoločnosť GETUP, s.r.o. môže používať osobné údaje na interné štatistické, marketingové alebo prevádzkové účely. Patrí sem napríklad spracovanie informácií na analytické účely o záujme našich zákazníkov a pohybe na našich produktových stránkach. Môžeme tak lepšie porozumieť ako využívate našu stránku a zlepšiť tak aj proces Vášho nákupu a pohybu na stránke.

Medzi tieto údaje patria:
Analýzy, ktoré ukazujú, ako sa vy a ostatní používatelia pohybujete na našich stránkach – (t.j. údaje o zariadeniach a počítačoch, ktoré využívate keď navštívite naše stránky, vrátane IP adries, nastavení prehliadačov, informácií o operačných systémoch, mobilnom zariadení, informáciu, z ktorej internetovej stránky k nám pristúpite, stránky, ktoré navštívite, a informácie z cookies a podobných nástrojov).

Komu osobné údaje poskytujeme:
Vaše osobné údaje neposkytujeme, nesprístupňujeme ani nezverejňujeme. Avšak Vaše údaje môžeme zdieľať s poskytovateľmi služieb tretích strán. Tieto informácie budú iba v rozsahu potrebnom na to, aby sme mohli vykonať predaj a službu v súlade s obchodnými podmienkami. Patria sem informácie použité pri:

Preprave
Údaje poskytujeme:
Slovenská pošta a. s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica
Zásielkovňa s.r.o., Kopčianska 3954/39, 851 01 Bratislava

Spracovaní platieb kreditnou kartou
Údaje poskytujeme:
Global Paymants Europe s.r.o.

Prevádzke, vylepšovaní a údržbe našich stránok
Vaše osobné údaje majú v prípade potreby k dispozícii aj dodávatelia, ktorí pracujú pre nás na poskytovaní služieb a zlepšení našich stránok. Naši dodávatelia sú povinní dodržiavať ochranu aj pre Vaše osobné údaje. Medzi našich dodávateľov patria:
GETUP s.r.o., Raveň 7099/9, 034 03 Ružomberok
WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika

Poskytovaní reklám a analýze údajov z nich (Google Adwords a Facebook)
Služba Google Analytics slúži na sledovanie štatistiky stránok, demografických údajov používateľov, záujmov a správania na webových stránkach. Používame tiež
službu Google Search Console, aby sme pomohli porozumieť tomu, ako naši používatelia nájdu naše webové stránky a zlepšili našu optimalizáciu pre vyhľadávače.
Sociálne siete prepojené s webovou stránkou kaavichka.sk môžu na vlastné účely používať cookies alebo iné metódy sledovania na zhromažďovanie informácií o vašom používaní našich stránok s akýmikoľvek osobnými informáciami, ktoré môžu mať. Môžeme tiež získať informácie o analýze zo sociálnych sietí. Tieto informácie slúžia na meranie účinnosti nášho obsahu a reklám v sociálnych sieťach. Tieto súbory cookies sú kontrolované tretími stranami, preto odporúčame, aby ste si prečítali ich pravidlá ochrany osobných údajov.
Tieto spoločnosti môžu využívať cookies a podobné technológie, aby zbierali údaje o vašej interakcii s našimi službami, ale aj inými stránkami. Bližšie informácie o týchto službách a možnostiach ochrany vášho súkromia nájdete nižšie v článku o cookies. Iných skutočnostiach vyžadujúcich si sprístupnenie osobných údajov

V súlade s platnými zákonmi môžeme osobné informácie o Vás zverejniť aj iným osobám (s vašim súhlasom), ktoré považujeme za potrebné na dodržiavanie
právnych postupov, splnenie požiadaviek štátnych orgánov a úradníkov v trestnom konaní, pomáhanie alebo podporovanie vyšetrovania krádeží týkajúcich sa produktov alebo majetku našej spoločnosti, presadzovanie zmluvných podmienok a zásad, ochranu majetku, práv a obmedzenie škody.

Spracovanie osobných údajov mimo EÚ
Vaše osobné údaje môžeme spracovávať my alebo naši poskytovatelia služieb mimo Európskeho hospodárskeho priestoru v krajinách, ktoré nemajú rovnaké štandardy ochrany osobných údajov. Ak Vaše osobné údaje sú spracované mimo Európskeho hospodárskeho priestoru, zabezpečíme, aby Vaše osobné údaje boli primerane chránené, ako to vyžaduje zákon o ochrane údajov.

Ako chránime Vaše osobné údaje?
Vaše osobné údaje uchovávame v bezpečí. V súlade s legislatívou sme prijali technické, bezpečnostné aj organizačné opatrenia. Databázu osobných údajov
chránime pred jej zneužitím. Pre viac informácií nás kontaktujte na info@kaavichka.sk

Ako dlho uchovávame Vaše údaje?
Vaše údaje uchovávame podľa povahy účelu. V prípade vykonania objednávky, emailovej komunikácie, ich uchovávame po dobu potrebnú na splnenie obchodných podmienok, najviac však do dvoch rokov od jej doručenia pre splnenie záručnej doby a dodržanie reklamačných podmienok. V prípade doručovania emailovej reklamnej správy (newsletter), uchovávame Vaše osobné údaje až kým Váš súhlas neodvoláte (možnosť tak máte urobiť v poslednom newslettri a kliknúť na „odhlásiť sa z odberu noviniek“). V prípade registrácie a vytvorenia konta, uchovávame Vaše údaje, kým máte konto zriadené. Ak aj pominie dôvod uchovávania Vašich údajov, je možné, že ich budeme uchovávať ďalej a to na účely, ktoré nám ukladá zákon (napr. účtovné a fakturačné účely).

Vaše práva a ich uplatnenie
V súvislosti s opravou alebo obmedzením spracúvania Vašich údajov a uplatňovaním Vašich práv Vás budeme informovať o vybavení Vašej žiadosti najneskôr do 30 dní, v prípade komplikácií najneskôr do 60 dní od oznámenia o predĺžení tejto doby.
V prípade, že si prajete uplatniť Vaše práva, zasielajte nám svoju žiadosť na: info@kaavichka.sk alebo na adresu Bajhart s.r.o., Brezová 2065/33, Rovinka 900 41
Pre správnu identifikáciu Vašich údajov, uveďte prosím Vaše meno, priezvisko, adresu, email a svoju žiadosť k uplatneniu konkrétneho práva.

Právo na prístup k údajom
O prístup k svojim osobným údajom môžete kedykoľvek požiadať. Zároveň Vám na požiadanie poskytneme informácie o tom, aké údaje pre Vás konkrétne spracúvame, za akým účelom, komu boli poskytnuté, či boli prenesené do tretej krajiny a ako dlho ich budeme uchovávať.

Právo na opravu
V prípade, že nami spracúvané údaje o Vás sú chybné, alebo došlo k zmene Vášho bydliska, tel. čísla, emailu, zmene v objednávke alebo k vyplneniu nesprávnych údajov, môžete kedykoľvek požiadať o nápravu prostredníctvom emailu alebo telefonickej komunikácie, alebo si uplatniť toto právo priamo v nastavení Vašich údajov po prihlásení na Vaše konto.

Právo na výmaz
Právo na vymazanie Vašich údajov si môžete kedykoľvek uplatniť v prípade, že údaje potrebné na účely spracovania už pominuli. Súhlas na spracúvanie môžete kedykoľvek zrušiť, ak na toto spracúvanie neexistuje žiadna právna požiadavka, alebo sa údaje spracúvali nezákonne. Vaše údaje vymažeme aj v prípade, že zrušíte registráciu a Vaše konto. Upozorníme aj našich dodávateľov o uplatnení Vášho práva na výmaz.

Právo na obmedzenie spracúvania
Vaše právo na obmedzenie spracúvania údajov môžete využiť kedykoľvek, ak máte podozrenie, že sa Vaše údaje spracúvajú nesprávne, protizákonne alebo sú nesprávne.

Právo na prenosnosť údajov
Vami zvolené osobné údaje Vám na základe Vašej žiadosti poskytneme, pokiaľ je to technicky možné, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte. Môžete ich poskytnúť podľa vlastného uváženia Vami zvolenému prijímateľovi. Toto právo však nesmie mať nepriaznivé dôsledky na práva a slobodu iných.

Právo namietať
Máte právo namietať z dôvodov týkajúcich sa konkrétnej situácie proti spracúvaniu osobných údajov, vrátanie namietania proti profilovaniu založenému na uvedených ustanoveniach. Máte právo namietať aj voči spracúvaniu Vašich osobných údajov na marketingové účely, ak sa tieto účely týkajú priameho marketingu.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa ochrany osobných údajov alebo chcete požiadať o prístup, opravu alebo vymazanie, môžete kontaktovať náš zákaznícky
servis prostredníctvom nasledujúcich kontaktov:
Email:        info@kaavichka.sk
Telefón:     0944 460 625
Adresa:      Bajhart s.r.o., Brezová 2065/33, Rovinka 900 41

Dozorný orgán
V prípade, že máte dôvodné podozrenie, že spracúvanie Vašich osobných údajov je v rozpore s platnými právnymi predpismi, máte právo podať sťažnosť na dozorný orgán – Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky (Hraničná 12, 820 07, Bratislava 27).

Cookies
Tak ako iné internetové obchody, používame aj my cookies na to, aby sme rozpoznali návštevníkov a zlepšili a uľahčili Váš pohyb a nakupovanie na našich stránkach. Pre zhromažďovanie údajov je potrebná spolupráca tretích strán. Informácie, ktoré zhromažďujeme môžu zahŕňať: IP adresu, geografickú polohu, typ prehliadača, jazyk prehliadača, dátum a čas návštevy, demografiu, zobrazenia konkrétnych stránok, odkazy, na ktoré kliknete.

Môžeme použiť cookies, pixelové značky, alebo iné podobné nástroje, ktoré zhromažďujú a analyzujú informácie. Tieto informácie používame na poskytovanie lepšieho a relevantného obsahu na stránkach, na meranie reklám a zlepšenie Vášho zážitku na našich stránkach.

Čo sú cookies?
Cookies sú textové súbory umiestnené prostredníctvom web stránok v počítači alebo zariadení prostredníctvom prehliadača a následne sú odoslané späť na webovú adresu prehliadačom. Sú to neškodné súbory, ktoré nepoškodzujú vaše zariadenie. Umožňujú nám poskytnúť Vám najlepšie nákupné zážitky. Sú rôzne typy s rôznou dobou uloženia vo vašom zariadení.

Je potrebné akceptovať súbory cookies?
Tieto súbory nám pomáhajú zistiť, čo Vás zaujíma na našich stránkach a uľahčiť Vám nákup: napríklad zapamätať si Vaše prihlasovacie údaje, položky v košíku atď. Tiež nám umožňujú cieliť reklamy podľa vášho záujmu a potrieb. Ak sa rozhodnete zmazať súbory cookies, môžete si ďalej prehliadať naše stránky, ale zážitok z nakupovania a jednoduchosť objednávacieho procesu sa zníži, pretože cookies sú vyžadované vo všetkých fázach objednávky.

Ako dlho uchovávame súbory cookies?
Väčšina cookies sa bude uchovávať iba počas návštevy kaavichka.sk. Niektoré (napr. cookies našich partnerov) sa môžu uchovávať dlhšie. Cookies neobsahujú
dôverné informácie.

Aké cookies používame?
Technické cookies - tieto cookies zlepšujú technickú a funkčnú stránku nášho obchodu a pomáhajú Vám zjednodušiť a uľahčiť pohyb na stránkach a nakupovanie.
Reklamné a analytické cookies
Môžeme získať informácie, aké reklamy boli prezerané, ako často boli kliknuté a aké operácie boli vykonané. To nám poskytuje dôležité informácie na vytvorenie relevantných a cielených reklám a obsahu.
Spolupracuje s týmito tretími stranami:
Google Analytics, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043,USA
Google Adwords, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043,USA
Facebook Pixel, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA

Ako môžete spravovať súbory cookies?
K dispozícii máte niekoľko možností. Väčšina prehliadačov poskytuje jednoduchý spôsob, ktorý umožňuje súbory cookies odmietnuť alebo aj vymazať. Môže to však spôsobiť, že niektoré procesy na našich stránkach nebudú správne fungovať. Za obsah externých stránok nenesieme zodpovednosť. Informácie o prehliadačoch a o spôsobe nastavenia predvolieb pre súbory cookie môžete nájsť na nasledujúcich webových stránkach:
Chrome
Firefox
Internet Explorer
Cookies
Na účely zaznamenávania návštevnosti a iných marketingových účelov táto stránka používa cookies.